בישול

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

03/11/2012 | 13:38 | מאת: בטי

שלום, האם לכרוב שבושל יש פחות פוטנציאל לעשות גזים בבטן? ומה לגבי בישול ירקות אחרים הידועים בתכונה זו? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
04/11/2012 | 20:54 | מאת: מעין זעירא

שלום בטי, ישנם אנשים שסובלים מרגישות של מערכת העיכולכשהם צורכים ירקות ממשפחת המצליבים כשכרוב הוא ביניהם (כרובית, כרוב ניצנים, ברוקולי, קולרבי..)ולכן בישול/אידוי יכולים להקל על רגישות זו. תיתכן גם רגישות לקטניות - השרייה והנבטה בהחלט יכולה להקל על הפירוק, העיכול והספיגה שלהם. רק בריאות!

מנהל פורום נטורופתיה