בישול
דיון מתוך פורום נטורופתיה
שלום, האם לכרוב שבושל יש פחות פוטנציאל לעשות גזים בבטן? ומה לגבי בישול ירקות אחרים הידועים בתכונה זו? תודה
לקריאה נוספת והעמקה
שלום בטי, ישנם אנשים שסובלים מרגישות של מערכת העיכולכשהם צורכים ירקות ממשפחת המצליבים כשכרוב הוא ביניהם (כרובית, כרוב ניצנים, ברוקולי, קולרבי..)ולכן בישול/אידוי יכולים להקל על רגישות זו. תיתכן גם רגישות לקטניות - השרייה והנבטה בהחלט יכולה להקל על הפירוק, העיכול והספיגה שלהם. רק בריאות!