אירוע מוחי לאישה בת 95

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

04/04/2024 | 09:49 | מאת: יעל

אמי עברה אירוע מוחי בחלק הימני של המוח לפני חודש ושבוע כתוצאה מקריש שהתמוסס וגרם לנזק בצד שמאל של הפנים לפני האירוע היתה צלולה ועדיין פעילה כעת היא במצב מוחי עם פגיעה בדיבור ובהבנה רוב הזמן היא עייפה ורוצה לישון היא נזקקת לחיתולים ואינה מוכנה לשתף פעולה למען החלמתה. יש לציין שמאז האירוע היא מקבלת אינסולין אך יש שיפור הדרגתי במספר היחידות שהיא מקבלת. שאלתי האם יש תקווה שהיא תחזור למצבה שלפני האירוע והאם אנו צריכים להכריח אותה לפעילות המתבקשת

שלום, אני לא חושב שאפשר להכריח אדם לעשות שיקום, אבל כדאי למצוא דרכים לעודד אותה לעשות פעילות כלשהי. כדאי לבדוק אם קיים דכאון ברקע, ואם רמת הסוכר מאוזנת (יכולה להשפיע גם על עייפות ועל מצב הרוח). בהצלחה, זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי