אירוע מוחי אילו כלים אני צריך ?

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

08/06/2024 | 15:07 | מאת: L.m

שלום זאב אימי בת 66 אחרי אירוע מוחי( דימום מוחי) כבר 5 חודשים נמצאת לא בהכרה. מחזורי ערות /שינה . מונשמת ומוזנת אפשר להגיד סעודית ליפני כחודשים מצבה נראה כמשתפר והייתה מידי פעם מהנהנת בחיוב או בשלילה .לשאלות מסוימות אך מאז לא נראו עוד סימנים כל שהם של שיפור .עברה כמה ניסיונות של גמילה נשימתית אך לצערי ללא תוצאות חיוביות. שאלתי היא איזה כלים נכונים מתאימים למצבה הנוכחי . כרגע נמצאת בשיקום נשימתי בית בלב תודה רבה !

שלום, במצב הכרה מינימלית כדאי: 1. לשמור על טווחי תנועה על ידי הנעה של המפרקים העיקריים בגוף 2. לתת גירוי תחושתי - בשמיעה, במגע, בריח ובכל חוש רלוונטי אחר 3. למנוע פצעי לחץ! על ידי שינויי תנוחה, מזרן מתאים ועוד. 4. להביע אהבה - בנוכחות, במגע ובמילים בברכה, זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי