כדורים של קומפלקס בי

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

28/06/2024 | 00:12 | מאת: משה כהן

קניתי כדורי קומפלקס בי של מקטי הלט, כל כדור 50 מ"ג, כמה כדורים צריך לקחת ביום? ואם צריך שתי כדורים האם לקחת אותם בבת אחת או בהפרש של כמה שעות? תודה רבה.

משה שלום כדי לדעת כמה כדורי קומפלקס בי לקחת ביום, יש לבדוק את המינון המומלץ בהוראות השימוש של המוצר. על פי המידע שנמצא באתר טבע בריא, כל כדור מכיל 50 מ"ג מגנזיום. המינון המקסימלי המומלץ לצריכה היומית הוא עד 4 כדורים ביום . אם צריך לקחת שני כדורים, רצוי לפצל אותם ולקחת בהפרש של כמה שעות, להגברת הספיגה

מנהל פורום תזונה טבעית