בחרדה על אכילת אוכל שעמד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

09/07/2024 | 23:40 | מאת: יהלי

היי דר, הכנתי (בבית) סנדוויץ עם טונה ומיונז בשעה 20:30 ואז עשיתי מלא דברים בבית ולא שמתי לב שעבר הזמן ואכלתי אותו רק ב23:00 ואני אוכלת סרטים נוראיים שאולי זה היה מסוכן ולא הייתי צריכה.. (זה היה על השיש בבית, לא בשמש או משהו, אבל בכל זאת) ובא לי להרביץ לעצמי ויש לי חרדות על. מצד שני אני חושבת שמלא פעמים הכנתי בבית סנדוויץ ולקחתי איתי לעבודה או לימודים ועבר יותר זמן ואכלתי... אבל עכשיו אני בהריון אז זה יותר רגיש בהרבה... האם יש סיבה לחרדות? שבוע 30. תודה.

אם לא פיתחת שום תסמינים של שלושלים א כאבי בטן אז נשמע שאת בסדר גמור

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה