שבוע טוב קרה לי משהו לא צפוי בשבת אשמח למענה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

01/06/2024 | 22:28 | מאת: גולדי

שבוע טבו בשבת החזקתי תינוקת בת 5 חודשים על הידיים והיא נתנה לי בעיטה חזקה עם הגוף על האף איפה שמקבלים שבר האם במידה וכבר קרה לי סטיה במחיצה אני בסיכון נוסף שיקרה לי גם שבר באף כתוצאה מי הבעיטה של התינוקת היא נתנה לי מכה עם הראש תודה רבה

שלום רב, קשה לומר כך אם יש סיכון לשבר. ממליץ להגיע לבדיקת רופא אאג. ניתן להיבדק באותו יום ע"י רופא מומחה ל אאג, במוקד ארם 03-5117204. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר