קושי בביצוע בדיקה למיתרי הקול

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

15/07/2024 | 17:35 | מאת: אנונימית

שלום רב, מזה הרבה זמן סובלת מצרידות קשה, קשיי נשימה מהאף, צפצופים בנשימה, שיעול וכאבי גרון (לא דלקתי), יובש בגרון קשיי בליעה. נגשתי לרופא א.א.ג, ניסה לעשות לי בדיקה עם מכשור שנכנס דרך האף לאזור הגרון. לא הצליח לעשות לי את הבדיקה מכוון שכאב לי נורא, בכיתי ונחנקתי, הרופא התעצבן ואמר שכשאהיה מוכנה לבצע את הבדיקה אקבע תור חדש. שאלתי היא האם אפשר לראות מה יש במיתרי הקול / גרון באמצכות בדיקה אחרת? m.r.i או ct או אולטראסאונד. אני ממש נלחצת ולא מצליחה לבצע את הבדיקה ומוטרדת מאוד שלא מפספסים משהו חמור. (היה לי סרטן שד בעבר ובלוטות לימפה נגועות גם באזור הקויקולה)

שלום רב, הדרך הטובה ביותר היא באמצעות סיב אופטי. במרפאתינו בארם ישנם סיבים דקים והכאב מינימלי. ניתן לתאם תור לבדיקת רופא מומחה במוקד ארם מידי יום (03-5117204). בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר