בהמשך לשאלתי הקודמת ליוגורט ושמן הזית

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

19/08/2008 | 16:12 | מאת: אורטל

שלום לפרופ' קידר, בהודעתי הקודמת ששלחתי היום בקשר ליוגורט אני רוצה להוסיף ולשאול באיזה שמן מומלץ לטגן? האם יש בעייה מסוי%

אורטל : לא לטגן שום דבר ! . מה בעצם רצית לטגן ? הלא : ירקות ופירות - לא מטגנים(=50% ) מכמות המזון היומית, דגים,ביצה,בשר,חלב, מוצרי חלב - עוד 25% = % 75 - לא מטגנים - נכון?! פחמימות: לחם, דגנים של ארוחת בוקר, אורז, תפוחי אדמה/בטטה - עוד 25% - לא מטגנים = 100% - לא מטגנים!!! טיגון = חיצמון=עישון= סכנה לבריאות (והחיים!). השמרי מ-GMD בתיאבון ובברכה

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי