אבחנה של מחלה לא ברורה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

24/11/2021 | 20:34 | מאת: אבי

שלום דוקטור מזה כשנה וחצי אני סובל מקושי בדיבור [דיסארתריה ]עייפות קשה וחולשה אחרי הליכה קצרה במיוחד בערב וקושי בהליכה ,מעט פטוזיס ,בבדיקת רופא יש היפומימיה וגלברל חיובי . עשו לי בדיקת Single Fiber EMG שבה אין עדות למחלת עצב שריר . שאלתי לדוקטור האם בדיקת Single Fiber EMG תקינה ,שוללת אבחנה של מיאסטניה גרביס ? בנוסף בגלל סימנים אקסטרה פירמידליים עדינים הרופא חשד במחלה אקסטרה פירמדילית ושלח לבדיקת F DOPA PET CT והתשובה חזרה תקינה .האם זה שולל אבחנה של תסמונת אקסטרה פירמידלית תודה רבה

לא בפורום המתאים - אין שאלה של טרשת אם הבנצי נכון את שאלותיך

מנהל פורום טרשת נפוצה