סימנים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/06/2002 | 22:22 | מאת: סיגל

אם אני חושדת שלחברי לשעבר (הקשר הסתיים לפני 10-11 שנים) יש איידס - מה הסיכון לגביי? האם ייתכן שחלילה נדבקתי ואין לי עדיין סימפטומים? האם היו רואים כבר שינויים בבדיקת ספירת דם רגילה? האם העובדה שעבר הרבה זמן - יכולה להרגיע אותי מעט?

שלום סיגל, יש יותר מדי סמני שאלה בשאלותייך מכדי שאוכל לתת לך תשובה בעלת משמעות (למשל- האם באמת יש לבחור זיהום ב- HIV? האם הוא נדבק בנגיף לפני שהיה חבר שלך או רק לאחר שנפרדתם...וכו'). המלצתי: אם את מודאגת מהאפשרות שלקית בזיהום בנגיף זה- לכי להיבדק (אפשר לעשות זאת גם בעילום שם). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות