מחלות מין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/06/2002 | 23:06 | מאת: קוסקוס

שלום דוקטור, רציתי לשאול איזה מחלות מין ניתן לקבל בעיקר למשתמשים במין בתשלום בעת קיום יחסי מין אוראלים ללא קונדום, ויחסי מין אורלים כלפי הבחורה. מה הסיכוי במקרים האלו לקבל:איידס,זיבה,עגבת,הרפס,הפפיטס בי וכלמידיה והאם שימוש באמצעי מניעה גם במין אוראלי מפחית בהרבה את הסיכוי להידבק במחלה או שימוש באמצעי מניעה באקט עצמו חשוב יותר?

שלום קוסקוס, עקרונית, בעת מגע אוראלי אפשר לקבל את רוב מחלות המין המועברות, בדרך כלל, במגע ואגינאלי.שימוש בקונדום גם במהלך מגע אוראלי מפחית בצורה משמעותית מאד את הסיכון להדבקה במחלות אלו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות