פצעונים בישבן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/07/2002 | 13:57 | מאת: שילי

שלום ! זה שנים שאני סובלת מפצעים על הישבנים ממש כמו פצעי בגרות עם ראש קטן ולבן. אני יושבת רוב היום האם זה קשור ומה ניתן לעשות? האם שמש עוזרת? תודה?

שלום שילי, יתכן ופצעים אלו- מעין פורונקלים קטנים- נגרמים ע"י הזעת יתר של האזור, והייתי ממליץ לך לשטוף את עור הישבן מספר פעמים ביום במים וסבון (בקיץ זה אפילו כיף) וליבש אותו בקפידה לאחר מכן. אני גם מאמין שחשיפה מתונה לשמש (אבל זהירות מכוויה!) יכולה לעזור. בהצלחה אפי

03/07/2002 | 13:38 | מאת: שילי

אני לא מרגישה זיעת יתר במקום יכול ליות שזה מישיבה מרובה? שאלה נוספת האם מיטת שיזוף יכולה לעזור גם כן תודה

מנהל פורום מחלות זיהומיות