תינוק ונסיעה לתאילנד

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/07/2002 | 13:21 | מאת: חני

אני מעוניינת לנסוע עם תינוקי, בן 3 חודשים, לבנגקוק ופוקט (לא לצפון המדינה). האם יש מניעה לעשות זאת? האם עליו לקבל חיסונים, אם כן - אילו?

שלום חני, שאלות קשות שאין לי עליהן תשובה: לגבי הראשונה- אין מניעה אך כמו בכל נסיעה, ובפרט כזו ארוכה ולאזורים כמו המזרח הרחוק, יש בה סיכונים, וזאת צריכה להיות החלטה שלכם, בשיתוף עם רופא המשפחה, אם לקחת אותם; ובנוגע לשניה- עלייך לפנות למרפאת מטייל או ללשכת הבריאות המחוזית באזור מגורייך כדי לקבל על כך תשובה מוסמכת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות