הרפס - האם יש קשר לגידול עורי?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/07/2024 | 13:59 | מאת: דבורה

שלום דוקטור, יש לי גידול עורי על האצבע רופא עור אבחן את זה כאנגיומה שזה גידול שפיר לגמרי. מה שמטריד אותי שהייתי לפני שבוע אצל כיררוגית פלסטית שהסירה לי את הנגע. היא הסתכלה על הנגע ושאלה האם יש לי הרפס? עניתי שבילדות היה לי. ואז היא אמרה שהרופא עור אבחן כאנגיומה והיא תשלח לביופסיה ליתר ביטחון. הסתכלתי באינטרנט וראיתי שיש סוג של גידול סרקומה סקושי שמתפרץ אצל חולי hiv אני בת 25 ולע ידוע לי שחליתי במחלה הזו אני בריאה ושלמה, ואין אצלנו אף אחד במשפחה ככל הידוע לזה ולא נחשפתי לאף אחד בצורה שאמורה לדבק שחולה בזה. האם יש סיכוי שלזה היא התכוונה? האם יש סיכוי שאני ח"ו לוקה בזה ואינני יודעת מזה. יש לציין שבילדות היה לי הרפס קלאסי בשפתיים לפעמים. וכעת אני משלשלת קצת (אולי מלחץ) אך חוץ מזה אני מרגישה מצוין. האם יש קשר בין הרפס לבין גידולים בעור? אשמח אם תוכל לענות על שאלתי. תודה רבה

שלום דבורה, 1. אין לי מושג למה התכוונה הכירורגית הפלסטית המתוארת בשאלתך. 2. אינני מכיר קשר סיבתי בין 'הרפס' לבין 'אנגיומה'. 3. אני ממליץ לך לחכות בסבלנות לתוצאת הביופסיה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות