הרפס וביוץ

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/07/2002 | 18:39 | מאת: דני

שלום, אישתי חוותה בשבוע האחרון התפרצות הרפס ראשונה באיזור איבר המין. לאחר טיפול תרופתי - יש לה כרגע סימנים דמויי פיטרייה בלבד, ללא השלפוחיות שהופיעו זמן ההתקף. אנחנו מנסים להיכנס להריון בימים אילו ומנסים לנצל את הביוץ (החל מהיום) . האם אפשרי לקיים יחסי מין היום ללא חשש הדבקה או לחכות לביוץ הבא כדי להיות בטוח שלא אדבק? (שוב - אין לאישתי כרגע שלפוחיות אלא סימני פיטרייה בלבד).

שלום דני, אני במקומך הייתי ממתין עד לביוץ הבא בעוד כחודש. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות