מטפלת בגן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/08/2002 | 23:42 | מאת: שושנה

האם יש סכנה לילדים אם אחת הגננות חולה באיידס או זיהום אחר? אינני יודעת למי לפנות בנדון אך התברר לי עכשיו כי לגן שבו רשמתי את בני יש סייעת ממוצא אתיופי. האם יהיה זה הגיוני שאבקש שתערוך בדיקת איידס או לזיהומים אחרים? האם היו מיקרים שמטפלת הידביקה ילד בזיהום כזה?

15/08/2002 | 14:25 | מאת: שלי

שלום, קראתי במקרה את שאלתך, ונדהמתי. האם עלה בדעתך לערוך בדיקות מעבדה לכל גננת/מורה/בייביסיטר שיהיו בקשר עם בנך ? או שמא רק לאלה שהם ממוצא אתיופי ?........

שלום שושנה, מבחינתי א י ן זה הגיוני לבקש ממטפלת בגן, רק בגלל שהיא ממוצא אתיופי, לבצע בדיקה לאיידס או לכל מחלה אחרת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות