הרפס סימפלקס בגב?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/08/2002 | 16:08 | מאת: רם

לאחר מספר ימים של הרגשת כאב קלה בנקודה מסוימת קרוב לאזור הלב,יותר בצד הגב,הופיע בהדרגה מעין פצע תחילה רק כמה נקודות בולטות אדמדמות, מזכירות עקיצות יתוש,הנקודות התרבו תוך מספר שעות ועתה ( לאחר ב 10 שעות) נוצר מעגל רציף בגודל של טביעת אצבע,עשוי מאותן נקודות\עקיצות נפוחות - הן מחוברות עתה אחת לשניה ויוצרות את המעגל. איני זוכר סיבה ישירה שגרמה לתופעה.אציין כי לפני שבוע ננשכתי קלות באצבע היד ע"י גור חתולים ברחוב.כמו כן לפני 3 ימים התרחצתי בים בחוף ת"א, והרגשתי עקיצות קלות, בגב ובבטן.אך לא נישארו להן שום סימנים נראים לעין. רופא שבדק אותי איבחן הרפס סימפלקס,רופא אחר אצלו גם נבדקתי חשב שזו פטריה.האם הסימפטומים לא דומים לאלו של הרפס זוסטר?

שלום רם, התיאור שלך מתאים יותר לפטריה (או לתהליך לא זיהומי כגון CONTACT DERMATITIS) מאשר להרפס (סימפלקס או זוסטר). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות