איריטיס בעין ..

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/08/2002 | 07:07 | מאת: יאנקל מהקריות

ד'ר שלום;אני בן 54 עם היסטוריה של ניתוחי רשתית שונים במשך כשלוש שנים..מטופל בטיפות קבע ללחץ [גלאו']משני שנוצר עקב הניתוחים והטיפולים בעין הפגועה..לאחרונה ישנה לי דלקת פנימית 'איריטיס' ואני מטופל ב-FML ,שאלתי מהיכן הגיעה הדלקת?בדיקות הדם תקינות ואין לי בעיות בריאות נוספות.האם ישנן סיבות נוספות לסוג כזה של דלקת?ומהו מקור הזיהום הזה?

שלום יאנקל, אין לבלבל את המונח דלקת עם המונח זיהום. IRITIS היא ביטוי לתהליךדלקתי, בדרך כלל לא זיהומי, של אזור האישון, ואני מציע לך לפנות לרופא העיניים שלך כדי לברר את סיבת הווצרות תהליך דלקתי זה והטיפול בו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות