שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/08/2002 | 17:11 | מאת: אלון

שלום ד"ר אפי, האם מחלות המין למיניהן נחשבות למחלות זיהומיות? כמו כן, האם בכל מחלה זיהומית ניתן יהיה לראות תוצאות חריגות בבדיקות כימיה כלליות, ספירת דם ושקיעת דם?

שלום אלון, מחלות מין הן בהחלט מחלות זיהומיות (ברובן), אך את חלקן ה גדול (ולמעשה- את כמעט כולן) אי אפשר לאבחן בעזרת בדיקות דם שגרתיות. הרבה בריאות אפי

19/08/2002 | 09:05 | מאת: אלון

תודה על תשובתך. בהמשך לשאלה, ברור כי לא ניתן לזהות מחלות מין על ידי בדיקות שגרתיות, אך האם בהכרח יראה סימן מחשיד כלשהו בבדיקות שגרתיות (תוצאות מסויימות חורגות מהנורמה)?

מנהל פורום מחלות זיהומיות