מאז ועד עתה הוא חי ובועט

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/09/2002 | 19:45 | מאת: נ.

שלום ד"ר אפי. לפני כשלושה חודשים כתבתי לך על יחסי מין, שקיימתי עם יצאנית מחבר העמים עם קונדום. היד שנגעה בוגינה כנראה שהגיע לפה. לאחר כיומיים קבלתי במתנה ללא תשלום, כאב גרון ונתגלה סטרפטוקוקוס מסוג איי, שנגדו לקחתי רפא פן מגה.עשיתי את כל הבדיקות הנדרשות כדי לגלות מחלות המועברות ע"י מגע מיני, אך כל התוצאות היו שליליות: גונוראה במשטח גרון, קלאמידיה בשתן, עגבת בבדיקת דם, קאנדידה, הפטטיס בי וסי,טריכומונס בקיצור, כלום. נשארתי עד רגע זה עם אודם בגרון ולשון מאד לבנה, שכתבת לי: "שכנראה יעברו באופן עצמוני". לפני כשבועיים עד עתה, יש לי תחושה לא נוחה במתן שתן ובימים האחרונים צמחה לה נקודה בקצה השופכה. התחושה לעיתים ששמו עליו אטב או דקירה או סתם אי נוחות. כעת ברור לי שהממזר נמצא וגם משתולל. ובכן איזה מהבדיקות הראה שלילי בזמן שהוא חיובי? האם גונוראה הוא המועמד העיקרי? להתיחסותך אודה מראש. נ.ב. ראוי לציין שלא חזרתי על דרכיי הנלוזות, כך שהמצב שתארתי הוא המצב ההתחלתי.

שלום נ, אני לא חושב שיש קשר בין הזיהום שהיה לך בגרון לבין המגע המיני שהיה לך לפני כ- 3 חודשים ושאותו תארת, ואיני חושב גם שיש לו קשר לתלונות העכשוויות שלך. בכל מקרה, אם יש לך צריבה חדשה בקצה אבר המין, כדאי לך לבצע בדיקה נוספת (לזיבה ולקלמידיה) כמו גם תרבית שתן. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות