חיידק מהבריכה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/09/2002 | 12:31 | מאת: וי

שלום אני בת 27.5 לפני שלושה חודשיים נדבקתי מזיהום מהבריכה ועקב כך שילשולים דמיים מפני שיש לי טורומציטופניה 43K הלכתי לבית חולים שם אמרו שזה מזהיום טופלתי באנטיביוטיקה שהפסיקה את השילשולים אחרי יום , אך עד היום אני סובלת מבחילות במיוחד בבוקר ומתלווה לאורך כל היום בחילות בניניות ללא צורך להקיא פשוט לא נעים ומציק לאחר בדיקות דם אחרי חודש החיידק נעלם, חודש היה בגוף ,(אני לא בהריון) השאלה שלי האם זה קשור לחיידק הבחילות או לטפיל מסויים , או מה זה יכול להיות. אודה לך על תשובה.

שלום וי, לא נראה לי שהתלונות שיש לך עכשיו קשורות בזיהום המעיים שהיה לך לפני כ-3 חדשים. אני מציע לך להמשיך ברור לבעיתך העכשווית ע"י הרופא/ה שלך. הרבה בריאות אפי

21/09/2002 | 11:13 | מאת: אלינור

בעקבות התקף לב שנוצר לבחורה בת 45 היא קבלה זיהום וחיידק שנקרא חיידק הטורף - מה זה ? איך זה קורה ? ולמה ?

מנהל פורום מחלות זיהומיות