שיעול

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/09/2002 | 19:02 | מאת: דפי

לפני כ-5 ימים הבראתי מצינון לא ממש קשה(אצלי כל צינון קטן הופך תוך ימים לדלקת סימפונות וכו' וישר אנטיביוטיקות למיניהן) ומאז נשארתי עם שיעול עמוק מלווה בהמון ליחה צמיגית ובתוכה כמו סיבים קטנים או גושונים בצבעים חום-שחור-כתום, השיעול מקשה על הנשימה שלי (כאילו שהריאות שלי עייפות) ובכלל גורם לי לעייפות כללית ולבלבול לעיתים אני ממש נחנקת ממנו. השאלה היא ממה הכתמים האלו בליחה ומדוע כל הצינונים שלי מסתבכים? ראוי לציין כי כשנולדתי לפני 24 שנה תוך שבוע אושפזתי עם דלקת ריאות בתודה מראש- דפי

שלום דפי, קשה לי לתת לך תשובה מדויקת- ייתכן כי את סובלת מזיהומים ראתיים קשים מהמקובל עקב פגם כלשהו במבנה הראות / הסימפונות. בכל מקרה, כדי לדעת ממה נגרם הזיהום הנוכחי כדאי לך לשלוח דגימת ליחה לתרבית, ואז לשקול- ביחד עם רופאך- טיפול אנטיביוטי בהתאם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות