חודשיים בהודו בלי לחטוף מחלה בבטן - יש סיכוי?

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

25/07/2013 | 12:13 | מאת: נטע

שלום ד"ר, יש סיכוי לטייל חודשיים בהודו (אוגוסט-ספטמבר) בלי לחטוף משהו בבטן? אני כמובן לוקחת איתי את כל התרופות הנחוצות, לא אשתה ולא אצחצח אלא במים מינרלים, אוכל מבושל וכו'. אני חוששת פחות מקילקולי קיבה ויותר מטפילים ואמבות שאי אפשר להיפטר מהם אח"כ. אילו טפילים נמצאים שם והיכן? תודה

הודו היא מקום מועד להדבק בחיידקים וטפילים גם אם שומרים על כל הכללית. שמירה על כללי הגיינה כמובן מפחיתה את הסיכון. האם זה ימנע לחלוטין? כדור הבדולח שלי לצערי בתיקון השבוע מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים