חיסון טיפוס הבטן

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

10/08/2012 | 22:34 | מאת: סרילנקה

בעוד 4 ימים אני נוסעת לטיול של 12 יום בסרי לנקה. הטיול יכלול טיולים בטבע, כפרים וחופים. מכיוון שטיילתי הרבה בארצות מתפתחות לא בדקתי את פנקס החיסונים ורק השבוע גיליתי שהחיסון לטיפוס הבטן פג תוקף ( קיבלתי בדצמבר 2008) . השאלה שלי היא האם רצוי להתחסן בכל מקרה אף על פי שמומלץ לבצע שבועיים לפני הנסיעה ולי יש רק כמה ימים? שאלה נוספת, חוץ מצהבת איי ובי וטיפוס הבטן האם יש עוד חיסונים בגדר חובה ליעד הנל ולסוג הטיול והאורך המדובר? תודה

ממליץ לקבל את החיסון לטיפוס הבטן ולוודא שקיבלת 2 מנות של צהבת A ---------------------------- מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 http://www.travelmed.co.i

מנהל פורום רפואת מטיילים