מדדי דלקת גבוהים.

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

19/05/2024 | 07:37 | מאת: כריסטינה

היי, אני בת 29 שבוע שעבר ביום ראשון בערב התחלתי להרגיש כאבים בכל הגוף כאבי שרירים ובכללי הרגשה כללית רעה של חולי ובלילה מצאתי את עצמי רצה לשירותים בלי הפסקה והייתה לי ממש צמרמורת בבוקר קמתי עם חום 38 וכל היום הייתי עם חום ושלשולים וכאבי בטן עם עוויתיות ביום שלישי בבוקר הופנתי למיון כי הרגשתי ממש רע במיון עשו לי בדיקות והיו לי מדדי דלקת גבוהים- ספירת כדוריות דם לבנות-18.13(נורמה עד 10.80) ניוטרופילים%-86.7 (נורמה עד 74) ניוטרופילים#-15.72 (נורמה עד 7.70) סי אר פי - 185 (נורמה עד 5) אישפזו אותי מחשש לחיידק ונתנו לי אנטיביוטיקה דרך הווריד ודרך הפה באותו יום בערב כבר שיחררו אותי כי הרגשתי כבר טוב והייתי ללא חום מיום שני בערב קיבלתי אנטיביוטיקה(אזניל) הביתה טפו טפו טפו היום אני מרגישה הרבה יותר טוב והכל בסדר! אני מודאגת מהתוצאות של המדדי דלקת הגיוני שהם יהיו כל כך גבוהים אם היה לי חיידק בקיבה/מעיים? הרופא ששישחרר אותי אמר שזה מקרה קלאסי של גסטרואנטריטיס..

אם הכל חלף אין לך מה לדאוג מתוצאות המעבדה. כנראה גסטרואינטריטיס, בין אם וירלית או חיידקית, בגלל החום ומדדי הדלקת המוגברים בחרו לטפל אנטיביוטית. החלטה סבירה בהחלט.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)