בן 85 חולה מטופל סכרת ולחץ דם

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

08/07/2024 | 18:20 | מאת: טל

שלום דר בהמשך לתשובתך מלפני מס דקות..אין לו כאבים או חום.פשוט עייף כל הזמן.לא אוכל.ולחץ דם נמוך(אולי כי לא אוכל וכו)היה בבית חולים הספירה עקבית כמו שרשמתי לפני..תוכל להנחות על איזה בדיקה נוספת היית מבצע?ד.א אם היה דלקת בלבלב..איזה בדיקות צריך לעשות?סיטי בטן היה תקין

08/07/2024 | 18:22 | מאת: טל

האם עד שיידעו מה יש עליי להיזהר מלהידהק ממנו ואז להדביק ילד שלי?קיבל אנטביוטיקה בעירוי מבלי שיידעו מה יש לו.

בדרך כלל מזכה וחיטוי ידיים. לגבי המשך טיפול, אין אפשרות להמליץ על בדיקות במקרה הזה בלי בדיקה גופנית וכו כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)