דלקת ריאות והיריון מתקדם חודש 9

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

18/07/2024 | 21:22 | מאת: רון

היי אשתי חודש 9 פלוס שבוע ויש לה דלקת ריאות (משתעלת המון) יש לה תור לרופא רק בעוד יומיים והיא לא מטופלת באנטיביוטיקה השאלה שלי אם זה יכול לפגוע בעובר או מסכן אותו באיזשהו דרך

היי, דלקת ראות אינה מאובחנת על סמך שיעול תכוף או שיעול ליחתי, רוב מצבי השיעול נגרמים ממחלות וירליות. במידה ויש חום גבוה, קוצר נשימה, חולשה ניכרת וכו' ניתן לפנות לבדיקה במוקדי רפואה דחופה השונים באזור מגוריכם. מקווה גם שקיבלה את החיסון נגד שעלת במהלך ההריון. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)