התפרצות זעם ופיפי ברצפת השירותים בכוונה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

01/07/2024 | 18:49 | מאת: חן

יש ילד בן 5.5 עולה השנה לכיתה א' ויש לו התפרצויות זעם וזה ממש מערר אותי עם עשיתי צד לא נכון ונאלצתי לעלות אותו שהוא לא מוכן רגישית ,רק כי הגננת אמרה שהוא מוכן לכיתה א' הוא ילד יחיד אין עוד אחים ואחיות הי יש לי שאלה אחת התפרצויות זעם חוסר סבלנות ובכי תמרורים של הילד למה? ועוד דבר הוא נכנס לשירותים סוגר את הדלת ועושה פיפי ברצפה אמרתי לו שזה לא יפה ולא נעים אבל אין עם מי לדבר למה ככה?

שלום רב, יתכן ובגן בנך מתנהג ומתפקד בצורה טובה -זו הסיבה מדוע הגננת המליצה להעלותו אני מניחה, מה שמוביל אותי להשערה שיש קשיים בבית כלומר בקשר עם ההורים ובמסוגלות של ההורים להעניק לילד את מה שהוא זקוק לו ברמה הרגשית. המלצתי היא שאתם ההורים תיגשו להדרכת הורים טובה ומעמיקה עם איש/אשת מקצועי מנוסה ומיומנת. אני בטוחה ששם תוכלי לקבל תשובות לשאלות החשובות שלך. בברכה, ירדן

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים