כאב ראש חד מאוד וקצר בהריון

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

23/09/2024 | 20:15 | מאת: יעל

בהריון שבוע 32. בשבוע האחרון יש לי תופעה מוזרה, של כאב חד ביותר, בצד ימין בראש, מעל העין ובראש עצמו. כאב עצום כמו של התכווצות, שנמשך חצי דקה - דקה, תמיד מופיע כשאני מאוד עייפה לפני שינה. מופיע יום כן יום לא. יש לציין שלחץ הדם שלי תקין ובבדיקות של סטיק שתן אין לי חלבון בשתן. יש לי סכרת הריון, יחסית מאוזנת בתזונה. מזה יכול להיות? תודה.

כאב ראש קצר משך כזה לרוב אינו מבשר בעיה מיוחדתאם לא חולף היוועצי בנוירולוג.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש