כאב קצר וחד שמעיר משינה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

25/09/2024 | 13:17 | מאת: לילי

בת 34, בהריון שליש ראשון, עם היסטוריה של מיגרנות ולעיתים כאבי ראש כרוניים יומיים. בשבועות האחרונים קורה שאני מתעוררת בלילה מכאב קצר וחד של כמה שניות בראש, לפעמים בצד ימין ולפעמים בצד שמאל. הכאב מרגיש כאילו מישהו מכניס לי סכין בראש. אבל כאמור לשניות ספורות בלבד. האם זה מה שמכונה כאב ICE PICK? אם כן, זה הגיוני שזה בעיקר מעיר אותי משינה? לעיתים רחוקות זה קורה ביום, וכאמור זה קורה לי בעיקר בלילה מתוך שינה. או שאם זה כאב שמעיר משינה זה לא יכול להיות הכאבים של "פיק קרח" אלא משהו חמור אחר?

אכן לילי נשמע כמו פיק קרח כמעט תמיד אינו מייצג בעיה. אם ממשיך היוועצי בנוירולוג.

25/09/2024 | 18:35 | מאת: לילי

תודה על תשובתך. רק אבקש להבין - האם זה מוכר ברפואה שכאבי פיק קרח יכולים להעיר משינה?

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש