פליטת חלב מהאף ומהפה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

21/06/2024 | 08:25 | מאת: הדר

שלום תינוקת בת שבוע + משלבת לה תמ״ל וגם חלב שאוב היינו אצל הרופא וגם בטיפת חלב עלתה יפה במשקל, נינוחה ומתוקה מאז שהשתחררנו מביח קרה לנו 3 פעמים שהיא פולטת מהפה יחד עם פליטה מהאף ( תמיד החלב יוצא מנחיר אחד) חייבת לציין שהיא לא פולטת כמעט למעט ה 3 מקרים האלו יחד עם האף שזה קורה זה בערך אחרי האוכל למשל לפנות בוקר זה קרה 20 דקות אחרי שהייתה עליי לגרפס זה מאוד מלחיץ אותי המקרים האלו כי זה מהאף ושזה קורה היא סוג של בולעת אוויר והיא לא שקטה ורגועה מרגיש לי שחייב להרים אותה כי הפנים אדומות אני חוששת חלילה שזה יקרה בלילה שאנחנו ישנים ולא נשמע אותה היא מחפשת אוויר לנשימה יש דרך להפסיק את זה? קראתי על חך שסוע האם יש קשר מקווה שחלילה לא אשמח לדעת אם זה שכיח ותקין? תודה

את צריכה ללכת לרופא ילדים ולספר לו . בינתיים תעשי שילוב בין תמ"ל AR ( לקנות בסופרפארם / בית מרקחת של הקופה ) וחלב אם שאוב . את מתחילה עם תמ"ל AR נניח 30 סמק ומייד לאחר מכן ממשיכה עם חלב אם שאוב ,לעשות כך כל ארוחה .תבדקי אם זה עוזר .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים