שאלה לגבי רביולי מוכן להכנה ביתית
דיון מתוך פורום תזונה בהריון
היי שבוע 11 מעוניינת להכין בבית רביולי קנוי ״רביולי במילוי גבינות של שטראוס״ רכיבים: קמח חיטה דורום (גלוטן) 36%, גבינות 26% (ריקוטה (מי גבינה, שמנת, אבקת חלב, מלח), גבינה לבנה, גבינה צהובה, גבינת עיזים), מים, קמח חיטה, ביצים, גלוטן, מלח, סוכר, שמן קנולה, שמרים, חומרי טעם וריח, תבלינים לרוטב: שמנת לבישול , שמנת להקצפה ותבלינים האם יש משהו שיכול לסכן את העובר? תודה מראש