בשר מופשר אחרי שהקופא

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

10/07/2023 | 12:37 | מאת: שמרית

אני בטרימסטר השני ורציתי לוודא שזה בסדר: אני ובעלי קונים בשר טרי ויום יומיים לפני שהוא פג תוקף מקפיאים למספר ימים או שבועות. יום לפני שרוצים לאכול את הבשר מוציאים אותו למקרר למשך משהו כמו 12-14 שעות שיפשיר ואז מבשלים. זה בסדר?

ההקפאה צריכה ליהיות מיידית ולא לאחר מספר ימים שמופשר במקרר.

10/07/2023 | 16:50 | מאת: שמרית

כן קונים טרי וכשחוזרים מהסופר מקפיאים את מה שלא רוצים לאכול באותו יום או מחר. אין לנו איך לדעת כמה זמן זה היה טרי בסופר. תמיד מקפיאים כמה שיותר מהר. זה בסדר?

כן להקפיא במיידי, להפשיר כשרוצים לבשל ואיך שהופשר מייד לבשל שיהיה עשוי היטב .

מנהל פורום תזונה בהריון