עדשים ירוקים או כתומות
דיון מתוך פורום תזונה בהריון
היי, מאחר וכרגע לא אוכלת בשר רציתי לדעת איזה סוג של עדשים עדיף להכין כתומות או ירוקות? אני סובלת ממעי רגיז אז הבנתי שצריך להשרות במים כמה זמן להשרות במים? מים מהברז זה בסדר? כמה זמן לבשל? איך יודעים שזה מוכן? בנוסף, האם מותר לאכול קציצות סלק או כרישה מוכנות של טבעול?
אין צבע מועדף, תגווני. להפחתת סימפטומים במערכת העיכול מומלץ להשרות ואז לסנן את המים לפני הבישול. 12 שעות השריה , אפשר גם פחות. מים מהברז זה בסדר. ברגע ש קטנייה רכה זה אומר שזה מוכן. מותר לאכול קציצות טבעול.
12 שעות השריה ולהכניס למקרר או מותר שיהיו בחוץ??