אכילת תפוא לא מספיק מבושל
דיון מתוך פורום תזונה בהריון
שלום טרימסטר שני והכנתי מרק עם תפוחי אדמה עם קליפה אדומה שקילפתי. בישלתי חצי שעה והתחלתי לאכול אבל שמתי לב שהיו חתיכות קשות בתפוא וגם הטעם היה כמו של תפוא טרי ואכלתי אותם ואני חלילה מפחדת מנזק. קראתי שאסור לאכול תפוחי אדמה לא מבושלים למרות שאצלי היו מבושלים חלקית.. מה עושים?? למה לשים לב?
מקפיצה
אין סיבה לחשוש אם את מרגישה טוב. אם מתפתחים סימנים של שלשול, הקאות , כרבי בטן חום גשי להיבדק.