שימוש בבשר טחון שהיה במקרר ואז בהקפאה
דיון מתוך פורום תזונה בהריון
היי קארין אני שבוע 18 וקניתי ביום שני שבוע שעבר 4 חצאים של 2 קילו בשר טחון טרי אבל וישר איך שהגעתי להורים שלי שמתי את זה במקרר וזה היה במשך 3 שעות וחצי במקרר אצלם אחרי זה הגעתי לבית שלי וישר שמתי את זה במקפיא ראיתי שאז רשמת שבשר טרי או שמקפיאים ישר או שמבשלים אותו ישר אז אם שמתי אותו במקרר במשך 3 שעות וחצי ואז במקפיא אז זה בסדר או שלא? מצד אחד מפחדת לעשות אותו ולאכול ממנו שלא הצטברו אולי חיידקים אז אמרתי שאני אשאל אותך כדי לדעת הכי טוב