צניחת עפעפיים בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

12/10/2022 | 15:03 | מאת: ציפורה

בגיל 22(לפני שנה), באופן פתאומי שמתי לב לצניחת עפעפיים, בעין אחת מעט יותר מבשניה. יש סיכוי ליחס את זה למחסור בשינה? או שמדובר במשהו רציני יותר? מוזר לי הגיל הצעיר שזה התחיל, והאם ע"י שינה מספקת יכול לחזור לעצמו?

ציפורה יקרה, שלום, בד"כ ולרוב צניחת עפעפיים מתפתחת בהדרגה. ייתכן ששמת לב יום אחד למצב שהתפתח באיטיות. יחד עם זאת - אם אכן ההופעה הייתה פתאומית - כדאי לפנות להערכה לרופא עיניים או נוירולוג, כדי לברר את הגורם למצב. בברכת בריאות, ניר. ד"ר ניר זיידר רופא עיניים מומחה בפלסטיקה של העין אתר: www.oculoplastics.co.il

מנהל פורום צניחת עפעפיים