בין הטיפולים

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

03/09/2024 | 23:40 | מאת: אורטל. ב י

אני נמצאת בטיפול בעקבות פוסט טראומה (אחרי פיגוע) ואני רוצה לדעת מה אני יכולה לעשות בזמן שבין הטיפולים? הטיפול קשה לי בטירוף ואחרי הטיפול לפעמים אני מרגישה רגשות קשים ואז אין לי למי לפנות... ויש פעמים שבלי קשר לטיפול קשה לי מאוד, מה אני יכולה לעשות?

היי אורטל הרבה פעמים בין הפגישות בייחוד בתחילת טיפול ובייחוד כשמדובר בפוסט טראומה ההצפה מדיבור על הדברים הקשים שקרו אמנם תשחרר בהמשך בשלב הזה היא מאד קשה קודם כל האם שיתפת את המטפל/ת במה שאת מרגישה? זה חשוב גם כי אולי תוכלו לחשוב ביחד מה יכול לעזור וגם כי זה חלק מבניית האמון בקשר, לשתף את זה כמו כן האם יש דברים שאת יודעת שמרגיעים אותך וניתן להעזר בהם? לא מאד אפשרי לי לתת איזו עיצה כוללנית מה ניתן לעשות כי לכל אדם מתאים משהו אחר אבל כן חשוב שתדעי שזה באמת קשה גם בין הפגישות ... מקווה שיוקל לך ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה