Distention hydroplasty

דיון מתוך פורום  כאב

29/04/2012 | 18:22 | מאת: נינה

שלום, אובחנתי לפני כחצי שנה ב- ADHESIVE CAPSULITIS , בכתף שמאל. אני סובלת מכאבים עזים ומהגבלת תנועה משמעותית בכתף. לפני כחודש וחצי טופלתי באמצעות גלי רדיו, וישנה הקלה מסויימת אבל אני עדיין סובלת מכאב וממגבלת התנועה. הומלץ לי ע"י רופא הכאב לבצע Distention hydroplasty , ואני רוצה לדעת מה מידת ההצלחה של טיפול זה בבעית הכאב ובמגבלת התנועה, והאם יש צורך בפיזיוטרפיה. תודה, נינה

שלום רב, בטיפול זה מבצעים הזרקת סטרואידים ונוזלים לתוך המפרק. לגבי אחוזי ההצלחה בטיפול זה, אני ממליצה להתיעץ עם הרופא שהמליץ לך עליו. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב