פגעתי באמון המערכת הזוגית

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

17/08/2022 | 17:38 | מאת: לי

שלום נשואה +2 בעלי בגד בי לפני כמה חודשים במשך כחודשיים וחצי . התמוטטתי אחרי הגילוי ונכנסתי לדיכאון טוטאלי ומאז מנסים לשקם , הבעיה שפתאום נכבה אצלי משהו והאהבה הגדולה כלפי בעלי דעכה המון . לאחרונה הכרתי בחור בחוג מסוים .. החמיא לי , הרים לי , תמך בי רגשית ושיתפתי אותו לגבי הבגידה של בעלי והוא אף ייעץ לי לשקם ולתת צ'אנס למרות שהוא התוודה בפניי שהוא נמשך אליי אבל אין לו ציפיות . הבעיה שנפגשתי איתו פעמיים , פעם כדי שיעביר לי מחברת ששכחתי איתו בחוג המשותף ; ועוד פעם סתם ישבנו לדבר אחרי החוג . באחת הפגישות היה חיבוקים ולא מעבר לא זרמתי איתו כלל ולא היה מגע מיני כלשהו , רק חיבוקים והחזקת ידיים . אני הייתי ממש נואשת למגע העוטף הזה אחרי המשבר,,לכן נסחפתי וחיבקתי את הבחור.. ועכשיו אני ממש בחרדות חרדה שיתגלה , שאולי יש מצלמות במקום שנפגשנו ובו וזה יופץ . אני בהתקפי פאניקה כבר כמה ימים בקושי יושנת ואוכלת ,,, אני לא רוצה שיתגלה כי אני לא רוצה לפרק את הבית וגם לא שיהיה לי בושות בחברה השמרנית שלי . אני כועסת על עצמי וגם על בעלי שגרם לי לטראומה שהוציאה ממני את הערכים שלי . איך להירגע ????? לפעמים באלי לספר לבעלי ולהסביר לו כדי להפחית את הלחץ אבל זה עלול להיגמר רע עבורי ועבור הבחור שעלול לקבל איומים ואף יפגעו בו. אני נשבעת שלא יודעת איך הגעתי לזה , אני לא כזאת וזו לא אני אני מתביישת בעצמי .

כל מה שאת יודעת ואינך פוגעת בבעלך ישמר לך . ולא עשית שום דבר מעבר למותר . ורצוי שתפתחי עם בעלך שיח חברי לשיפור הקשר הזוגי ואם הקושי ממשיך לכו ליעוץ זוגיות היא ערך חשוב.

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה