מבקשת פענוח בהקדם מאוד לחוצה פענוח תוצאות us

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

27/06/2024 | 22:14 | מאת: ורד

אונה ימנית- מרקם די אחיד,לא מוגדלת.שתי קשריות היפואקוגניות הגדולה מ7 מ״מ באסקפט המידאלי רקמות רכות:הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות בצוואר קדמי עליון עד לגודל 7*27 ממ מצד שמאל בלוטות לימפה נפוחות עד גןדל 26*8 בבדיקה לפני שנה לא היו בלוטות לימפה נפוחות והייתה קשרית אחת בגודל 0.4

שלום רב, נראה שיש גדילה משמעותית של הקשרית (במידה ואנחנו מאמינים למדידות שבוצעו). ניתן להמשיך לעקוב או להגיע לניקור של הגוש לביופסיה. ניתן לביצוע במרפאתינו בארם. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

29/06/2024 | 21:58 | מאת: ורד

הכוונה שבפעם הקודמת הקישרית הייתה 0.4 סמ ולא לפי מ״מ. האם עדיין הגדילה משמעותית? מה לגבי בלוטות הלימה? מזה אומר גדולה ב7 ממ באספקט מידאלי? כמה היא? תודה מראש על המענה

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)