בוטוקס בסנטר - שאלה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

01/05/2024 | 00:33 | מאת: אנונימי

היי ד״ר, לאחר ניתוח שנעשה דרך הפה נוצרה לי נפיחות שלפי בדיקה ככל הנראה נובעת משרירי מנטליס בולטים עקב הניתוח. האם בוטוקס יכול להפחית את נפח הסנטר והבליטה שלו במקרה זה לדעתך? או שיש פיתרון ניתוחי לדבר כזה? הבליטה מאוד מפריעה וגורמת לחוסר סימטריה בסנטר

שלום רב חסרים פרטים רבים בפניה. עם זאת יש הגיון ברעיון של טיפול עם רעלן ביטוליניום בשרירים היפרטרופיים. ממליץ על פגישה פרונטלית במרפאה. בברכה, ד״ר ממלידר אבי, 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים