תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/10/2013 | 09:23 | מאת: דנה

איזה תופעות לוואי יש לכדור מסוג מירו? איזה כדור יכול לגרום לרעידות ברגליים: סרוקסט, ריטלין, לוריוון, מירו, מטיליום? בהפסקת ריטלין איזה תופעות לוואי יכולות להיות?

דנה שלום, תופעות לוואי של מירו: ישנוניות, יובש בפה, ירידה בלחץ דם, חלומות מוזרים, חוסר שקט ברגליים, סחרחורות, עייפות, עליה בתיאבון ובמשקל, ירידה ברמות נתרן בדם, בחילות/הקאות, בלבול, רעד, שלשול, כאבי שרירים ומפרקים, דיכוי מח-עצם, ועוד , כמפורט בעלון לצרכן. סרוקסט ומירו עלולות לגרום לסינדרום של חוסר שקט ברגליים וכן ךתופעות של רעד. ריטלין עלול לגרום להתכווצויות שרירים. לא הכרחי שיהיו סימני גמילה למינונים טיפוליים של ריטלין שניתן לצורך רפואי ולא כסם. אם כן, רוב הסיכויים שמדובר בחוסר שקט ובהפרעות מצב רוח. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות