צינון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/11/2013 | 16:36 | מאת: ירדן

הבן שלי בן חודש עם צינון קשה מאוד כאשר בלילה מתעורר מזה כי הנשימה כבדה מאוד.משתמשת מידי לילה בטיפות אקליפטוס, בצל מתחת לעריסה, הגבהתי את העריסה...וטרם הוקל לו.מה ניתן לעשות על מנת לעזור לו???.

ירדן שלום, האופציות העומדות בפנייך הן: שימוש במכשיר אדים, ובתרסיס מי מלח לאף. שימוש בשמנים אתריים לא מומלץ מתחת לגיל 3 חודשים, והשימוש בשמן אקליפטוס מומלץ מגיל 3 שנים. תוכלי להיעזר בטיפות הומאופתיות להקלת הנזלת. אם יש חום או קשיי נשימה, פני לרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות