roots hs

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/12/2013 | 23:14 | מאת: אסתר

שלום וברכה,אני בת 78, סובלת מזה כשנתיים מנשירת שיער וזה מחמיר, קבלתי מרופאת עור את hr roots ,בירצוני לדעד האם תכשיר יעיל או לא, מיותר לציין את יתר התרופות שאני לוקחת (סוכר,לחץ דם,כולסטרול,מדלל דם)מה עוד שראיתי תביעה יצוגית נגד החברה (הלטמן)שהתכשיר לא עוצר נשירה ,הבקש את עזרתך . תודה אסתר פ

אסתר שלום, אין מחקרים קליניים על תוסף תזונה זה, שמראים יעילות בהפסקת נשירה. בעבודה מול אנשים נתקלתי בפידבקים מחלק מהאנשים שהשתמשו בתכשיר וטענו שהוא עזר להם. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות