אקסלון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/02/2014 | 10:28 | מאת: אני

אימי קבלה לקחת אקסלון במדבקה 18 מג האם צריך להתחיל במנון קטן יותר ולהעלות או אפשר להתחיל ישר ממנון זה? מה תופעות הלוואי שיכולות להיות והאם יש במדבקה תופעות לוואי.

שלום, בדר"כ מתחילים במדבקה במינון נמוך יותר (של 9 מ"ג) ואחרי תקופה של כ-4 שבועות עולים למינון של 18 מ"ג (בהתאם לתגובת המטופל ולתופעות לוואי). במצב שהמטופל קיבל קודם לכן טיפול בכדורים במינון מקביל למדבקה של 18 מ"ג, ניתן לעבור ישירות לטיפול במדבקה של 18 מ"ג. להלן כתובת העלון לצרכן של משרד הבריאות בה מפורטות תופעות לוואי, אזהרות ואופן השימוש: http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/Trufot/ShowAlon.asp?tmpPath=/units/pharmacy/trufot/alonim/Exelon_patch_pt_1352102921312.pdf ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות