תרופה בשם LOSARDEX

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/03/2014 | 10:32 | מאת: אסתר שטיינפלד

שלום רב, אחותי, בת 54, לוקחת כדור LOSARDEX 12.5 (2 כדורים) היא לוקחת את זה בערך חודשיים. קראתי באלון שיכול להופיע סחרורות מהתרופה הזו. היא סובלת מזה , לא זוכרת מתי זה התחיל, אבל אולי מהכדור??? אולי זה מתנגש עם כדור CYPRALEX שהיא לוקחת הרבה מאד זמן כבר? אשמח לקבל תשובה. בברכה, אסתי

אסתי שלום, אין התנגשות בין ציפרלקס לבין לוסרדקס. ייתכן שהסחרחורת נובעת מהטיפול התרופתי (שתי התרופות עשויות לגרום לסחרחורות), אך ייתכן ויש גורם אחר, ולכן זה מצריך בירור רפואי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות