קרם טבעדרם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/07/2014 | 00:45 | מאת: שירלי

במהלך השימוש בטבעדרם קרם לטיפול בפטריה בנרתיק הופיעה לי נפיחות בצד ימין של הנרתיק ולעיתים אני מרגישה אי נוחות באזור האם זה נורמלי? והאם הנפיחות חולפת או שצריך לפנות לרופא?

שירלי שלום, הקרם מיועד למריחה חיצונית, האם באזור המריחה החיצונית (השפתיים) יש נפיחות או שמדובר בנפיחות פנימית בנרתיק? נפיחות וכאב בנרתיק מחייבים התייעצות עם רופא. ליאת

03/07/2014 | 19:30 | מאת: שירלי

אני אחרי טיפול אך הנפיחות עדיין לא ירדה האם לפנות לרופא?

03/07/2014 | 16:52 | מאת: שירלי

יש לי נפיחות חיצונית בשפתיים של הנרתיק

שירלי שלום, אם סיימת את הטיפול והנפיחות לא ירדה, ובעיקר אם יש גם כאב, מומלץ להתייעץ עם רופא. אם את באמצע טיפול, התייעצי עם רופא לגבי תכשיר חלופי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות