קנדידה בלשון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/08/2014 | 10:08 | מאת: ריבה

לפני שנה אחרי 7 פעמים של לקיחת אנטיביוטיקה כל חודשים אחרי האנטיביוטיקה הרופאה מצאה לי פטרייה בלשון ובמשטח לשון ממשטח מעבדה יצא לי תשובה קנדידה אליבקנס ולפי מה שהבנתי שרק דיאטה קשה בלי סוכר ושמרים וניקוי רעלים יוכלים להשמיד את הפטריה אז עשיתי דיאטה חודשים בלי סוכר בלי שמרים הכל מזון אורגני ובריא הבעיה שהפסקתי אחרי חודשים תדיאטה ולאחר חצי שנה לקחתי שוב אנטיביוטיקה לפני חודש בשם דוקסילין וחזר לי פטרייה בלשון אני מרגישה טעם מר נוראי בפה כל הזמן והלשון שלי לבנה זה ניראה לי שוב קנדידה אילבקנס אין משהו שיכול לחסל את הפטרייה שלא תחזור משחה או משהו שעוזר לקחתי אקטיביוטיקה ביחד אם אנטיביוטיקה ולא עזר ניהיה לי שוב פטרת הפה קנדידה בלשון ולקחתי גם פורביטקה ואקטיביוטיקה לידי פלוס לא עזר יש איזשהו פורביטיקה טבעית שמיועדת לקנדידה שהיא נגד קנדידה אשמח אם כן ומשחה או תרסיס טבעי לקנדידה בלשון

ריבה שלום, ניתן לטפל בקנדידה ע"י תכשירים תרופתיים (לכסניות, ג'ל, תרחיף), אך תכשירים אלה דורשים מרשם רופא. אם את מעוניינת בטיפול טבעי, אני ממליצה לפנות לנטורופת/ית שיתנו טיפול הוליסטי. בהרבה מקרים של זיהומים חוזרים יש קשר לתזונה, למצב נפשי, וכן יש צורך בטיפול תומך בכבד. תכשירים טבעיים שקיימים בשוק מבוססים על חומצה קפרילית, שמן אורגנו, שמן זרעי אשכוליות, או שילוב של מס' צמחים בקומפלקס ייעודי לטיפול בקנדידה. ליאת

15/08/2014 | 16:28 | מאת: ריבה

הייתי פעמים אצל נרתופת לפני 7 חודשים בערך נתן לי דייאטה בלי סוכר ושמרים ופורביוטיקה וצמחי מרפא וכומסות שמן אורגנו לקחתי לא עזר לי במשך חודשים עשיתי את זה עד שהרגשתי שרזיתי המון 11 קילו אני רזה יותר מידי יש לי חוסר משקל אני חייבת לעלות7 קילו דחוף כרגע אני לא יוכלה לעשות דיאטה אבל מה שכן אין לי כרגע כסף לחזור לנרתופת אם לוקחים המון כסף וגם זה לא בטוח שיעזור הקנדידה עקשנית מאוד ואני לא בשביל דיאטה כרגע ההפך אני חייבת דיאטה השמנה מה אבל אין משהו שיכול להרדים את הקנדידה איזשהו משחה או תכשיר ללא מרשם רופא חוץ מאורלטן כי לקחתי שנה שעברה 2 קופסאות של לכסניות של אורלטן 60 לכסניות שזה המון וזה לא עזר אין לי מושג כבר מה לעשות איך להתפטר כי לנתרופת אין לי אפשרות ללכת כרגע ואני אוכלת דברים ללא שמרים גם לחם מקמח שיפון ללא שמרים ואוכל אורגני מלא קמח כוסמין ושיפון ללא שמרים אני כבר משתגעת אני כמעט לא אוכלת כלום מפחד בגלל הקנדידה בגלל זה רזיתי 11 קילו מפחד

מנהל פורום תרופות ורוקחות