קלרינז רפטאבס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/09/2014 | 08:54 | מאת: אביבה

ברצוני לדעת בנוגע לקלרינז רפטאבס: 1. האם בתרופה הזו יש סטריאואידים? 2. האם מותר לקחת אותה בכל פעם שיש נזלת אלרגית? 3. האם מותר לקחת תרופה זו למשך זמן ממושך? 4. מה ההבדל בינה לבין אריוס? תודה, אביבה

אביבה שלום, אין בקלרינאז מרכיב סטרואידי. מדובר בתרופת מרשם ולכן השימוש בה ייעשה רק בהנחיית רופא, גם אם מדובר בבעיה חוזרת. בטיחות שימוש לאורך זמן תלויה במצב הרפואי. הרופא המטפל שוקל תועלת לעומת סיכון ומחליט על אופי הטיפול בהתאם. אריוס היא תרופה אנטי-אלרגית המכילה מרכיב אנטי-היסטמיני בשם desloratadine. קלרינאז מכילה שני רכיבים פעילים: loratadine (אניטהיסטמין) ו-pseudoephedrine (נוגד גודש). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות